Dilemmaer i en Coronatid – vol.2 – Konfirmationskaos

Han har glædet sig i flere år, tøjet var købt, og maden var bestilt.

Hele 2 gange har vi været klar til at trække i festtøjet for at fejre vores mellemste søn, fordi han skulle have været konfirmeret.

Da Coronaen for alvor kom til Danmark, og de begyndte at tale om at lukke kirkerne, var hans første store bekymring, om han kunne nå at komme i kirke alle de gange der skulle til for at blive konfirmeret, men det viste sig, at være det mindste problem.

Så lukkede Danmark ned!

Det var første gang vi aflyste festen – en meget svær beslutning at træffe for hans far og jeg. Vi håbede at vi kunne fejre indenfor ham i den nærmeste fremtid – det kom ikke til at ske.

Næste dato: d. 11/10

14 dage før ringede de fra det sted hvor festen skulle holdes og sagde at de havde begæret sig konkurs

Vi fandt hurtigt et nyt sted at holde festen.

Tirsdagen før, havde vi alle fået påvist Covid-19, og nu går vi hjemme allesammen på 3. uge med Corona

Det er festen, som ikke vil ske.

Det er det, som har gjort mest “ondt” – at skulle aflyse endnu engang.

Han havde talt ned og glædet sig helt vildt, der var sendt invitationer for anden gang, købt tøj – og det er blevet byttet én gang, fordi han er vokset så meget, lavet ønskeseddel, bestemt menu – hele 3 gange.

Han har været utrolig fornuftig, han sagde: “Jamen, den er jo ikke aflyst – vi flytter den jo bare, og vi kan jo ikke risikere at smitte mormor og farfar og farmor”.

Jeg bliver helt stolt af ham, når jeg sidder her og skriver det, og jeg kan godt se, at det kan lyde lidt forkælet, at vi klager over ikke at have fået holdt konfirmation.

Der sidder mange mennesker ude i landet og verdenen, som er meget mere påvirket at hele situationen. De har måske mistet en pårørende, kæmper med senfølger af Covid-19 eller er angste for at blive alvorligt syge.

Vi har været mildt ramt af sygdommen – indtil nu. Det værste har været følelsen af isolation, heldigvis har vi ikke været nødt til at isolere os fra hinanden, så vi har kunnet hygge os med spil, bagning og Harry Potter film. Vi har trods alt hygget os.

Min mand og jeg er klar igen, nu mangler vi kun drengene.

Gad vide om der er noget, vi skal lærer af hele denne situation? Hvis der er, kunne det være, at sætte farten ned og, finde roen og troen på, at hvis noget sker så sker det af en årsag.

Der forgår mange gode og spændende ting i vores familieliv lige nu, ting som også er sat på stand by, det gør det ekstra svært.

Jeg øver mig i ikke at give følelser som rastløshed og frustrationer så meget plads, at de overtager det hele. Jeg trækker lidt på det, som jeg har lært i min coach-uddannelse.

Det er hvad det er!

En global overbevisning – Chris Manning

Jeg kan hverken gøre fra eller til, tingene ændre sig ikke, selvom jeg bruger min energi på at blive irriteret. Der er ingen, som har sagt, at det er nemt, og det lykkes ikke altid – jeg er jo bare et menneske.

Hvad fremtiden bringer i forhold til konfirmationen – det ved jeg ikke. Vi afventer myndighedernes anbefalinger i forhold til den situation vi står i lige nu.

Jeg kan kun anbefale, at I passer på jer selv og andre, ved at overholde de retningslinier, der bliver udstukket.

Uanset hvad, er det ikke rart at blive ramt af denne virus. der følger bekymringer med, og de konsekvenser det kan have for ens planer, omgivelser og videre liv, kan være ret irriterende.

Pas nu på jer selv og hinanden – Hold afstand!

2 kommentarer til “Dilemmaer i en Coronatid – vol.2 – Konfirmationskaos”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: