Et hundeliv – mens vi venter

KLIK – så blev den bestilt!

Jeg har lige bestilt en bog – “Stabyhoun”.

Billede af bogen “Stabyhoun” af Anni Sommer – lånt på biblioteket (min egen er på vej)

Det er fordi vi skal have hund, og selvfølgelig, er vi faldet for en race, som der ikke er særlig mange af i Danmark – en Stabyhoun. Det betyder at der godt kan gå op til et år før vi får vores hvalp, derfor er vi nu er skrevet op til en hvalp hos 4 forskellige avlere, som bor rundt omkring i hele Danmark, den der bor længst væk, bor ved Sæby nord for Limfjorden.

Jeg føler mig lidt henført til dengang, da vi havde besluttet, at nu var det tid til at blive en familie og få et barn. Vi havde en forhåbning om at det ville lykkeds, men vidste jo af gode grunde ikke hvor lang tid der ville gå, det er lidt den samme fornemmelse jeg sidder med nu.

Ok, jeg ved god der er forskel på at få en hund og få et barn, men det er nogle af de samme forberedelser der går i gang, når beslutningen er truffet.

Lige nu læser jeg bøger og følger forskellige hundegrupper på facebook, jeg kigger på kurv og halsbånd, og tænker: “Hvornår mon jeg kan begynde at købe udstyr? Og hvad har man reelt brug for? Bliver det en han eller hun? Hvad nu hvis jeg ikke kan finde ud af at være hundemor? Mon jeg overlever den første tid med natterenderi? Osv osv.

Jeg kan godt huske, når jeg har mødt mennesker, som lige er blevet hvalpeejere – øjnene hænger nede på kinderne, fordi de ikke får sovet om natten, fuldstændig som da børnene var små, men så galt går det nok ikke………håber jeg, og heldigvis er processen med en hund lidt hurtigere.

Min tanke er at lave en “dagbog” – bare rolig, jeg vil kun skrive i den, når jeg synes, der er noget at skrive om – helst små sjove anekdoter. Den kommer til at ligge i menuen ” Et hundeliv”, ligesom du også kan finde dette indlæg samme sted.

Nu glæder vi os bare rigtig meget, og håber det bliver snart.
Vi håber, at der er en hvalp til os i løbet af i år – kryds fingrene for os.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: