Forår

….ny start, fra vintertid til sommertid, av i hele kroppen, oprydning, duft og fuglekvidren, utålmodighed/tilstedeværelse i nuet.

Jeg elsker at bo i et land som Danmark – særligt når årstiderne skifter.

Jeg har ikke en yndlingsårtid, for alle årstiderne har sin egen ganske særlige værdi for mig.

Alle årstider kan noget forskelligt, og hver gang en ny årstid nærmer sig, længes jeg efter forandringen.

Jeg hører til de mennesker som elsker, når urene stilles til sommertid og vintertid. Omstillingen hjælper til at gøre overgangen til det nye tydligere.

Jeg elsker at det pludselig er længere lyst, ligesom jeg elsker, at vi pludselig kan hygge med sterinlys til aftensmaden – et sikkert tegn på at vinteren og julen nærmer sig.

Forår for mig betyder energien tilbage, lyst til at rydde op (og ud) og begyndelsen på noget nyt.

Duften af forår sidder et helt bestemt sted i næsen, og når fuglene samtidig kvidre på den der helt bestemte måde, så er det forår.

Da jeg gik til coach for nogle år siden, var jeg et sted, hvor jeg ikke rigtig kunne mærke noget som helst omkring mig. Min coach rådede mig til at gå nogle langsommelige ture og lægge mærke til mine omgivelser.

Det hele gik stærkt for mig på alle fronter, at jeg kun kunne høre mine egne fortravlede tanker – da jeg satte tempoet ned åbnede verdene sig for mig og jeg kunne mærke det hele igen.

I går havde jeg en dag i haven – egentlig ville jeg bare have ordnet indkørslen, men da jeg var i gang, så kom min store dreng ud og var med, så dels nåede jeg meget mere end jeg havde regnet med på kortere tid, og så er det bare sådan med mig at når jeg er i haven, så tænker jeg: “Jeg ku’ da også lige…..”

Det er så her at mit “av- av” kommer ind, for hold nu op hvor er jeg øm i hele skroget, men det høre med.

Forår betyder også en ny begyndelse. I år er det mit firma, der er i opstarten, jeg glæder mig over at være i den proces og finde ud af hvor den fører mig hen, i løbet af året og gennem alle årstiderne.

Jeg havde glædet mig til at kunne lave en masse i forhold til det i weekenden, men der kom et lille “Forår” i vejen og med forårsarbejde i haven, fulgte en spændingshovedpine, som klistrede min seng på ryggen af mig, så jeg må huske på de ord som underviserne på coachuddannelsen sagde til os hele tiden under uddannelsen:

“Husk, du er lige der hvor du skal være”.

Det er en god sætning at have med sig, specielt i foråret hvor jeg godt kan føle utålmodighed i forhold til at det nye jeg gerne vil sætte i værk, så jeg vil have et mantra i disse dage – hvor utålmodigheden fylder mig:

“Jeg er lige der, hvor jeg skal være!”

Nyd foråret – vær i det! Måske får du øje på muligheder, du ikke har set før.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: