Mit Lykke projekt – step 2

Hvad skal næste skridt være?

Jeg ved, hvad det burde være, men hm – synes ikke lige overskuddet er der, specielt ikke når jeg sidder her og kigger ud på det grå og våde vejr. Hvis jeg venter en måneds tid (eller 2), kan det være, at der er lidt flere forårsnoter i luften, så jeg bliver lidt mere motiveret til lidt motion i det fri. Den gemmer jeg lidt.

Nu har jeg ryddet op i det fysiske rod, men der er faktisk også:

Det mentale rod

Det er alle de opgaver som flyder – lidt som en bi sværm som summer og larmer – det forstyrre i dit hoved.

Lidt af den mentale rod er blevet klaret i oprydningen og  noget er bare kommet af sig selv fordi overskuddet pludselig var der.

F.eks det tøj som jeg har lagt i skabet med tanke om,  at det skal reparerers inden for nærmeste fremtid, og det så ligger der et halvt år og bunken vokser, til den bliver helt uoverskuelig – det er jeg faktisk blevet rigtig god til at få klaret med det samme, det er meget tilfredsstillende.

Jeg har også været ved lægen og fået et allround helbredstjek og puha jeg var helt rask, det havde jeg nu også regnet med, men jeg bliver nu alligevel en lille smule syg, når jeg sidder der og venter på svar på prøverne.

Det var en opgave jeg havde skubbet ,foran mig fordi jeg ikke rigtig synes det er så sjovt at komme til lægen – syg eller ej

Jo mere man skal skubbe foran sig, des tungere bliver det at komme frem.

Jeg har stadig opgaver at tage mig af.

Vi lånte for en del år siden en blitz til vores kamera, den har vi stadig og vi har hverken købt eller fået den, det skal jeg gøre noget ved.

Da børnene var små lavede jeg fotobøger til dem, der mangler jeg at få lavet for de sidste par år – det skal jeg også have gjort.

Jeg vil gerne have gemt billeder af kvitteringer på de dyre ting inde i e-boks.

Jeg har en ødelagt computer i skabet med billeder på, som jeg gerne vil have gemt.

Gamle videobånd som jeg vil have overspillet til digitalt.

Vinduer der skal males.

Og……og…..og…..

Når jeg har lagt dette blogindlæg op, vil jeg med det samme sætte mig og lave en liste over opgaver – faktisk tror jeg, at jeg vil involvere min mand i at lave listen, han ved det bare ikke endnu.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: