Stabyhoun-hvalpe

VI GLÆDER OS!

Hvilken en er mon vores?

Midt i at Danmark er lukket ned, fik vi en fantastisk besked i vores mail:

“Abby fik 7 hvalpe i onsdags, og der er en tæve til jer 🐶”

Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg blev.

Både i forgårs og i går var jeg lidt nede over Corona og den klaustrofobiske fornemmelse jeg har – ikke fordi jeg er meget ekstrovert og normalt har brug for at komme ud, mere ved tanken om at jeg ikke kan komme ud og møde andre – men det er en helt anden historie.

Jeg blev så glad over den lille besked, det var næsten på højde med, da vi opdagede at vi skulle have barn (alle 3 gange).

Vi havde ellers forberdt os på, at planer om hvalp nok også var udskudt, fordi det der med at få hvalpe, det er et projekt som strækker sig ud over landets grænser – især med en lille race som en Stabyhoun.

At dele den glæde med sine drenge var fantastisk. En af mine drenge blev så glad, at han havde lyst til at slå ned i en pude for at få sin glæde ud, for den var så stor, at den var svær at rumme.

Er der nogen som er i tvivl om at vi glæder os? Nu prøver vi bare at tøjle glæden, så vi ikke bliver alt for skuffede, hvis vi ikke kan hente guldklumpen om 8 uger pga Corona.

Kryds fingre for os – VI GLÆDER OS!

2 kommentarer til “VI GLÆDER OS!”

 1. Hej! Vi har netop fået vores stabyhvalp hjem for to uger siden, så jeg er jo ved at dø for at høre om jeres start.

  Venlig hilsen Anne.

  1. Hvor lyder det fantastisk med lille ny hvalp – jeg elskede den første tid som “hundemor”.

   Jeg er ved at forberede et indlæg der hedder “1 år med hund”. Det har overrasket os hvor stor en omvæltning – overvejende til det bedre, det har været at få sådan et lille “kræ” i familien. Indlægget kommer i maj, hvor vi har haft hende i et år.

   Mvh
   Anne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: